Diensten

Voordeuren

De kunststof voordeuren die we hebben zijn goed bestand tegen alle weersomstandigheden. Ze hoeven nooit geverfd of gelakt te worden omdat ze kleurvast zijn. Ze zijn zowel thermisch als akoestisch goed geïsoleerd. Ze zijn moeilijk vatbaar voor vlammen en zijn zelfdovend wat ze ook brandveilig maakt.
Naast een veilige deur hebt u met onze kunststof deuren ook een deur die geen tocht doorlaat. De afdichting bevindt zich namelijk zowel op de deur als op het kozijn. Het grote voordeel van kunststof buitendeuren is de perfecte isolatiewaarde.

De dichtingen en meerdere kamers in het profiel zorgen hiervoor. Je voelt je heerlijk en comfortabel in huis. Dankzij deze technische hoogstandjes heb je geen last van kou, tocht en geluid. Je bespaart flink op energiekosten. Geen koude gangen en hallen meer dus. Wel zo fijn in de winter.

voordeuren

Het beslag van je kunststof buitendeur is van hoog inbraakwerend niveau. Je deur kan niet zomaar opengebroken worden: het is voorzien van RVS-sluitplaten met een driepuntsluiting volgens het pen-haakprincipe en een veiligheidscilinder. De deur kan ook niet zomaar uit de scharnieren getild worden. Daarnaast zijn ze moeilijk ontvlambaar en zelfdovend. Een veiliger gevoel kun je niet hebben.

Onze kunststof buitendeuren zijn onderhoudsarm. Door de structuurfolie aan de binnen- en buitenkant trekken ze nauwelijks vuil aan. Een vochtige doek of zachte spons met water is voldoende. Vergeet niet om de scharnieren en het hang- en sluitwerk schoon te maken. Dit voorkomt dat de deur kan gaan piepen. Reinig je kunststof buitendeuren twee keer per jaar. Woon je in de stad, aan zee, dicht bij een industrieterrein, een drukke weg of andere plek waar je huis meer blootstaat aan vervuiling? Reinig dan vier keer per jaar. Daarna goed naspoelen en laten drogen is alles wat je hoeft te doen. Doe dit trouwens nooit in de volle zon.