Diensten

Rolluiken

Rolluiken zorgen voor gemoedsrust. Bij ongewenst bezoek werken rolluiken inbraak vertragend, doordat het de lamellen blokkeert met de opvang veren. Alle rolluiken worden door ons gemaakt de levering wordt dan direct aan de klant doorgevoerd zonder tussenkomst van een winkelier. De kosten worden zo bespaart voor rolluiken en daar krijgt u bovenop nog een hoge kwaliteit.

Een rolluik helpt u energie te besparen, in de winter vermijden ze dat de warmte naar buiten gaat en in de zomer houden ze de koelte in huis. De besparing kan wel oplopen tot 40% van uw stookkosten. Naast het verminderen van stookkosten in de winter, houdt een rolluik in de zomer de warmte tegen. De straling van de zon komt uw huis niet in en uw huis warmt daarom aanmerkelijk minder op!

rolluiken

Door de traploze bediening van het rolluik kunt u zelf de lichtinval en ventilatie regelen. Het rolluik biedt u visuele bescherming ter bevordering van uw privacy. Het rolluik houdt hinderlijk (verkeers-)lawaai uit de woning ter verhoging van uw wooncomfort. Tevens biedt een rolluik bescherming van uw kozijn. Uw kozijn staat minder bloot aan weersinvloeden zoals regen en zon, waardoor u minder vaak onderhoud hoeft te plegen.