Diensten

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen hebben zo zijn voordelen. Het heeft een hoge isolatievermogen er wordt dus meer energie bespaard. Het heeft minimale onderhoud, omdat het geen stof of vuil aantrekt van nature.
Onze kunststofkozijnen hebben een hoge bestendigheid tegen Uv-stralen, hierdoor blijven de kozijnen kleurvast. En omdat de kozijnen in diverse kleuren en uitvoeringen leverbaar zijn, is er altijd wel een model dat bij uw smaak en ideeën past. Onze producten zijn onderhoudsarm, zodat u uw vrije tijd met leukere dingen kunt indelen.

Onze kunststof kozijnen en thermopane glazen zorgen voor geluidswering, zelfs bij veel verkeersoverlast. Lawaai houdt u dus eenvoudig buiten de deur.
Onze kunststof kozijnen zijn brandvertragend en zelfdovend. Uw woning stijgt in waarde, omdat kunststofkozijnen uw woongenot vergroten. Het heeft financiële en praktische voordelen en heeft een lange levensduur.

kunststof-kozijnen

In tegenstelling tot 25 jaar geleden worden kunststof kozijnen, ramen, deuren en dakkapellen tegenwoordig in vele kleuren en modellen vervaardigd. Voor elk type woning modern of klassiek, kan er voor een passende oplossing gezorgd worden. Zo zijn kunststof kozijnen in het straatbeeld onopvallend mooi geworden. Voor de u is de keus dan niet zo moeilijk meer, natuurlijk geeft u de voorkeur aan de onderhoudsarme en zorgeloze variant.