Diensten

Gevelbekleding

gevelbekleding

Gevels zijn voortdurend blootgesteld aan de verschillende weersinvloeden. Regen en vorst kunnen je gevel serieus beschadigen. Regen kan insijpelend of doorslaand vocht veroorzaken en vorst kan ervoor zorgen dat er scheuren in de gevel ontstaan die vervolgens ook vocht kunnen binnenlaten. Door een goede gevelbekleding te kiezen en deze indien nodig te behandelen voorkom je vocht in de woning.

De juiste gevelbekleding is van groot belang als het gaat om de waarde van uw huis. U heeft dan geen last van veel onderhoud hoeft wellicht nooit meer te schilderen. Bovendien kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren. De gevelbekleding die we bieden gaan lang mee en zijn ook nog milieuvriendelijk.
Met de kunststof gevelbekleding van ons kunt u uw gevel voorzien van een prachtige uitstraling. De diverse modellen en de tientallen kleuren zorgen ervoor dat ons gevelbekleding altijd bij uw woning past en dat u er geen omkijken meer naar heeft.

Wanneer je geen goed isolerende gevelbekleding of isolatie hebt, komt in de winter de kou zeer gemakkelijk tot in je woning. Omgekeerd geldt ook dat het in de zomer veel te warm wordt. Door een goed isolerende gevelbekleding te kiezen draag je bij tot de isolatie van je woning. Daarnaast wordt er tussen de gevelbekleding en de gevel zelf nog extra isolatie geplaatst. Hierdoor zul je minder energie nodig hebben om je woning te verwarmen wat je energiefactuur ten goede komt.